Innovatie in dampkapfilters - bespaar op dampkapreiniging

Meest recente berichten

Hamster Cleaning behaalt ISO 9001-certificaat!

B2C-klant uitgebreid aan het woord

Hamster Cleaning en SmartLog ontwikkelen sensornetwerk voor luchtkanalen

Hamster Cleaning beantwoordt uw coronavragen omtrent ventilatie

Hamster Cleaning te gast bij Kanaal Z

De ultieme bescherming van uw keukenextractiesysteem (dampkap, kanalen en motor) dankzij wegwerpbare dampkapfilters (vetvangfilters): vang tot 98% van de vetten in de lucht voordat dit het extractiesysteem van de keuken ingaat en bespaar zo op dampkapreinigingen.


De vetvangfilters van Hamster Cleaning bieden een effectief vetbeheersysteem dat de noodzaak voor dure reinigingen van de keukenkanalen en motor elimineert. Hamsterfilters zijn duurzame, brandvertragende wolfilters om vetten vast te leggen voordat ze in het plenum van de dampkap, kanalen en motor komen, waar deze vetten vast gaan zitten en vervolgens een brandrisico vormen.


Onze vetvangfilters zijn wegwerpbaar en bieden een gemakkelijk te installeren en groenere oplossing in vergelijking met het gebruik van overtollig water en chemische agentia. De noodzaak om de keuken af te sluiten voor een periodieke reiniging van de dampkap bestaat niet meer.


Hamsterfilters vangen tot 98% van de vetdeeltjes. Een enorme verbetering in efficiΓ«ntie in vergelijking met gewone metalen vetvangfilters, die slechts ongeveer 18-20% van diezelfde vetdeeltjes vangen. Hamsterfilters zijn gemaakt van wol, waardoor ze niet alleen brandvertragend zijn (gecertificeerd), maar ook volledig biologisch afbreekbaar zijn.


Voordelen


  • FinanciΓ«le besparing
  • Een blijvend rein systeem


Vraag vrijblijvend uw offerte: info@hamstercleaning.com

Β© Copyright - Hamster Cleaning 2023