Waarom Hamster Cleaning?

Voor een betere wereld. Van binnenuit.

Wat je doet maakt een verschil. Het verschil dat wij willen maken als onze bijdrage aan de klimaatuitdaging is de focus op ventilatiehygiëne. "Schoon van binnenuit" en goed onderhouden systemen verminderen de CO2-voetafdruk van gebouwen. Minder energieverbruik betekent een betere buitenluchtkwaliteit. Schone ventilatiesystemen zorgen ook voor een veilige en schone werk- en leefomgeving; ze dragen bij aan de binnenluchtkwaliteit. Door ventilatiesystemen van binnenuit te reinigen, dragen we bij aan de milieukwaliteit, zowel binnen als buiten. Voor een betere wereld, van binnenuit.

95G kanaalreinigingsmethode

De 95G methode is ontwikkeld door Hamster Cleaning en is gebaseerd op 3 pijlers met elk 2 aspecten (tussen haakjes):

Beoordeling: een betrouwbare reinigingsklus vraagt om een gedegen voorbereiding (voorbereid).

Tijdens de beoordelingsfase berekenen we het budget, engineeren (engineering) we de reinigingsstrategie en zorgen we ervoor dat het systeem geschikt is voor de reiniging volgens EN 12097. Engineered is onze kernwaarde tijdens het assessment.


Reiniging: alleen vakkundige en gecertificeerde (gecertificeerde) schoonmakers kunnen een betrouwbare reiniging uitvoeren

Alleen zo kan een betrouwbaar reinigingsresultaat van minstens 95% en naleving van EN 15780 gegarandeerd worden. Gegarandeerd onze belangrijkste waarde tijdens de reinigingsfase.


Beheer: het documenteren (documenteren) van de voorbije en toekomstige reinigingsacties is noodzakelijk voor een betrouwbare opvolging van uw ventilatiesysteem

Dit is tevens de basis voor verdere verbetering (progressie). Wij beheren uw ventilatiesysteem volgens de ISO 9001-norm. Betrouwbaar is onze kernwaarde bij het beheer van uw ventilatiesysteem.

Dit maakt Hamster Cleaning de meest betrouwbare ventilatiehygiënist.

© Copyright - Hamster Cleaning 2024